Neem contact met ons op om uw tanden te bleken

Afspraak maken

Tanden bleken

Bleken incl. gratis polijsten  (60 min)                  € 75

Bleken + 15 min gebitsreiniging + polijsten       € 100

Bleken + 30 min gebitsreiniging + zoutstralen € 150

Tanden bleken wordt met dag  populairder. Steeds meer mensen willen er goed en verzorgd uitzien en daar willen ze graag een stralend gebit bij. De behandeling die Sedatie Tandarts Flevoland  geeft om tanden te bleken is een combinatie van het blauwe licht van de ledlamp en een wetenschappelijk gevalideerde bleekgel. Tanden bleken door middel van deze methode is veilig voor het tandglazuur en geeft ook zichtbaar resultaat. De  bleekgel wordt aangebracht op uw tanden waarna een ledlamp het bleekproces activeert. De gel blijft 60 minuten op tanden en kiezen voor de meest optimale resultaat. 

Goed om te weten:

  • Professioneel bleken zorgt voor het onttrekken van kleurstoffen die over de jaren zijn opgenomen in je tanden en kiezen. 
  • De witheid van je tanden wordt bepaald door de dikte van je glazuur. 
  • Het beste resultaat krijg je als je eerst je tanden laat reinigen en dan gaat bleken
  • Tanden bleken is niet schadelijk, binnen 24 uur worden door de mineralen in je speeksel alle bouwstoffen die aan je glazuur zijn onttrokken weer hersteld.
  • Vullingen en kronen bleken niet mee. 

Hoe wit worden mijn tanden?

Het eindresultaat is afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van de tanden. Het hangt ook af hoeveel vullingen en kronen je in je voortanden hebt. Deze bleken helaas niet mee. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Meestal heb je na 1x bleken al zichtbaar resultaat. U kunt altijd een tweede keer bleken om de maximale resultaat te behalen. Meeste patienten zijn echter al ruim tevreden na de 1ste zitting. 

Wat kan ik voor de behandeling doen als ik het optimale resultaat wil?

De tandsteen en plaque moet verwijderd worden om het gebit goed voor te bereiden op het bleekproces.

Wat kan ik niet doen na het bleken?

Om ervoor te zorgen dat het langst kan genieten van de witte tanden is het verstandig om 24 uur de volgende producten te vermijden: sigaretten, thee, koffie wijn en voeding met veel kleurstoffen.