Ervaringen

Referenties

Ik was nogal angstig, maar ben ontzettend goed behandeld door tandarts Tairie. De verdoving was niet zo pijnlijk omdat hij hele dunne naalden gebruikt. Heel erg aardig en kundig, stelt je ook gerust. Op naar de volgende behandeling.

Sandra

Ik durfde al lange tijd niet meer naar de tandarts. Bij deze nieuwe tandarts toch maar eens geprobeerd. Onder een roesje helemaal top behandeld en misschien de volgende keer maar zonder proberen. Ik werd vriendelijk ontvangen goed gerust gesteld tijdens de behandeling!

Herman

Ik ben recent verhuisd naar Lelystad en zocht een nieuwe tandarts. Er moest een verstandskies eruit en de tandarts heeft deze pijnloos eruit gehaald. Deze kies moest er al een tijd uit, maar ik keek er teveel tegen op. Voortaan met een glimlach naar deze tandarts

Hicham

De beste tandartsen in hun vak, professioneel en vriendelijk. Kan hen iedereen aanbevelen!

Imane

"Door een trauma uit mijn jeugd nooit meer echt relax naar de tandarts geweest. Maar ben door Zainab voortreffelijk geholpen en zonder pijn. Ze neemt de tijd stelt je gerust, en ze is vakbekwaam. De drempel om naar de tandarts te gaan is wel weggenomen"

Johnny